Top 5 al celor mai gustoase cafele preparate cu ajutorul capsulelor de cafea

La nivel global, consumul de cafea are diferite beneficii. In functie de cultura, obiceiuri de alimentatie, stil de viata, situatie economica, cafeaua este un liant intre oameni.

O astfel de legatura in care numarul consumatorilor de cafea este in crestere.

Avantajele consumului regulat de cafea sunt demonstrate prin intermediul a diferite studii medicale

Dintre cele mai importante rezultate ale acestor studii putem enumera:

  • Cafeaua este o sursa importanta de antioxidanti;
  • Cofeina ofera un impuls capacitatii de memorare;
  • Cafeaua protejeaza functiile cognitve ale creierului;
  • Cafeaua poate sa reglementeze functiile cardiace;
  • Cafeaua poate sa previna dezvoltarea anumitor forme de cancer;
  • Cafeaua poate reduce riscul de apariție a diabetului de tip 2;
  • Cafeaua poate sa imbunatateasca functiile ficatului;
  • Cafeaua poate imbunatatii performantele sexuale si ale exercitiilor fizice;
  • Cafeaua poate sa protejeze impotriva dezvoltarii gutei;
  • Cafeaua poate sa reduca simptomele depresiei.

Fie ca este preparata la ibric, la filtru, la espressor , aceasta bautura este in continuare in topul preferintelor clientilor

Desi este in continuare o bautura apreciata pentru efectele sale de energizare, fiind utilizate cu precadere in fiecare dimineata de catre cei mai multi clienti din Romania, impactul cafelei asupra sanatatii organismului uman este in continuare supus controversei.

Capsule cafea  – Pentru momente de excepție și gusturi nemaipomenit de gustoase

Sustinatorii cafelei de calitate premium sustin ca efectele antioxidante ale acestei bauturi nu pot fi ignorate complet.

In plus, de la stimularea activitatii cerebrale si pana la efectele pozitive resimtite de anumite persoane cu risc crescut de depresie, consumul de cafea – in cantitati moderate si in mod regulat – este o resursa benefica si accesibila dedicata bunei functionari a organismului. Totodata, cafeaua determina un echilibru in viata celor care care apreciaza gustul si aromele incontestabile al unei cafele de calitate.

De exemplu, diferiti producatori de capsule de cafea au inteles ca modul de preparare al cafelei este la fel de important precum procedurile de cultivare si recoltare a diferite soiuri.

Scurt istoric al capsulei de cafea

Odata cu inventia capsulelor de cafea a fost revolutionat complet modul in care aceasta este consumata in prezent. In special in cazul cafelei negre, cunoscuta sub numele de espresso, popularitatea capsulelor de cafea este intr-o continua crestere.

Persoanele sceptic pot afirma ca o astfe de metoda de preparare a cafelei are doar avantaje practice, si anume: un timp mai scurt si mai rapid de a prepara a cafelei. Dar in plus fata de acest avantaj, sunt avantajele care tin de gustul si aromele incontestabile ale unei bauturi cu adevarat gustoase si energizante.

In anul 1976, inginerul elevetian Eric Favre a inventat primul model autonom de preparare si servire a cafelei prin intermediul unui espressor. Eric Favre a dezvoltat si brevetat in acelasi sistem espreeso sau Nespresso pe cand era angajat la companiile Nestle.

Impulsul care a stat la baza acestei inventii a fost ca fiecare iubitor de cafea sa se bucure, in confortul propriei sale locuinte, de gustul incredibil al unei cafele de calitate.

Pentru a pastra gustul si calitatea cafelelor servite in cele mai cunoscute cafenele din lume, capsulele de cafea ofera consistenta si aroma care stabilesc puterea cafelei si placerea de a fi consumata in functie de preferintele oamenilor pasionati de aceasta bautura.

Top 5 al celor mai gustoase bauturi din capsule de cafea

In randurile care urmeaza sunt prezentate cele mai apreciate capsule de cafea in randul clientilor magazinului nostru Cafelim.

1. Capsule de cafea ILLY IPERESPRESSO

Pentru prepararea unei cafele extraordinare de gustoase sau a unui cappucino savuros in confortul propriei locuinte, aceste c apsule de cafea Illy Iperespresso sunt alegerea optima.

Simplitatea si usurinta cu care se prepara cafeaua este pe deplin apreciata in randul consumatorilor iubitori de cafea. Fiecare capsula contine aproximativ sapte grame de cafea prajita Arabica Illy cultivata la cele mai inalte standarde.

Aroma bogata ca cafelei din aceste capsule Illy ofera experiente unice pentru toti cei care prefera sa isi prepare cafeaua in cel mai simplu si rapid mod cu putinta.

 

2. Capsula cafea LAVAZZA BLUE

Fiind supusa unor proceduri complexe de selectie a boabelor verzi, cafeaua din aceste capsule de cafea Lavazza Blue este considerata ca mai buna si exceptie cafea espresso fabricata de producatorul Lavazza.

In urma actiunilor de recoltare si pana la procedurile de incapsulare, acest tip de cafea este un model apreciat in randul consumatorilor datorita prospetimii si aromelor pretioase ale cafelei Lavazza.

In catalogul online Cafelim.ro sunt disponibile diferite sortimente de capsule de cafea Lavazza Blue , fiecare in parte respectand perfectiunea, prospetimea si calitatea sortimentului preferat de cafea.

3. Capsula cafea LAVAZZA ESPRESSO POINT

Cafeaua obtinuta prin aceste  capsule de cafea Lavazza Espresso Point ofera o experienta intensa si aromata.

Fiind fabricate prin selectia celor mai bogate boabe de cafea care sunt macinate folosesc tehnologii de ultima generatie, din topul magazinului nostru Cafelim nu avea cum sa lipseasca acest sortiment.

Aromele sunt la fel de diferite precum sunt gusturile clientilor nostri. De la aroma forte si pana la aromele crema, gusto, fiecare in parte este caracterizata de un gust deosebit care atinge perfectiunea unui espresso de calitate superioara.

4. Capsule de cafea LAVAZZA A MODO MIO

In compozitia acestor  capsule de cafea Lavazza a Modo Mio este un amestec de cafea Arabica si Robusta, avand ca origini tari din Sud Estul Asiei, Brazilia si India.

Amestecul si aromele aceasta cafele diferite de capsule cafea prin gustul lor persistent si usor condimentat. O alegere inspirata pentru cei care prefera sa consume lapte la cafea.

Fiecare capsula contine pana la 7,5 grame de cafea, aceasta fiind cantitatea ideala pentru un espresso delicios. Cu siguranta diminetile sunt mult mai prietenoase alaturi de o ceasa de cafea italieneasca.

5. Capsule cafea ILLY ESPRESSO MPS

Orice barista cunoaste proprietatile si textura unei cafele de calitate superioara. Acesta este cazul să obțineți prin aceste capsule de cafea Illy Espresso MPS .

Aceste capsule pot fi folosite prin intermediul unei noi tehnologii de preparare a cafelei espresso. Extragerea aromei din cafea si emulsionarea cafelei sunt rezultatul unor realizari impresionante in industria de preparare a cafelei Illy.

Crema bogata si incredibil de gustoasa este usor de obtinut cu ajutorul espressorului-ului semi-automat Mitaca M4 .

Poate fi achizionat GRATUIT pe baza de abonament din cadrul magazinului Cafelim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *