Afișez toate cele 4 rezultate

29,95 lei
29,95 lei
29,95 lei
29,95 lei

illy MPS

illy Espresso MPS si Mitaca – soluția de cafea supremă pentru biroul dumneavoastră. Concepute pentru a satisface diversele preferințe ale echipei dvs.. Capsulele noastre oferă cel mai bun gust și cea mai bună aromă pentru a vă alimenta zilele de lucru cu energie și entuziasm.

Capsulele illy MPS se mândresc cu o selecție încântătoare de cafea 100% Arabica, meticulos curată pentru a oferi o experiență espresso bogată și satisfăcătoare. Provenite din cele mai bune regiuni de cultivare a cafelei, capsulele illy MPS asigură o aromă consistentă și inegalabilă, care va transforma pauzele de cafea de la birou în momente de fericire pură.

Altfel spus, capsulele Mitaca sunt un amestec armonios de cafea Arabica și Robusta, oferind un gust unic și irezistibil. Create cu un echilibru atent între tărie și finețe, capsulele Mitaca se adresează celor care tânjesc după o  cafea revigorantă. Si asta fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Capsulele noastre illy MPS nu sunt concepute doar pentru a satisface preferințele de cafea, pun accentul pe comoditate și consistență. Aceste capsule sunt compatibile cu o gamă largă de aparate de cafea profesionale. Iar echipa dvs. se poate bucura cu ușurință de băuturile de cafea preferate.

În concluzie, capsula illy MPS/ Mitaca Capsule oferă o soluție de cafea rafinată și profesională, ridicând nivelul mediului de lucru. Cu aromele captivante, fiecare pauză de cafea va fi un moment de savurat și prețuit. Nu ratați oportunitatea de a vă ridica la un nivel superior.