Lavazza Blue 

Afiseaza 1-2
Afiseaza 1-2
Din dorinta de a aduce mai aproape de tine gusturile aromate ale unei cafele exceptionale, Cafelim iti prezinta numeroase modele de capsule Lavazza BLUE.
De la prima degustare te vei intreba cum a putut fi integrat in aceste capsule de cafea Lavazza gustul desavarsit de placut al unui moment de exceptie?

Fiind obtinuta din selectia boabelor verzi de cafea care ating cele mai inalte standarde de calitate, cafeaua Lavazza BLUE este acum disponibila si in Romania.

Denumirea de BLUE provine de la „Best Lavazza Ultimate Espresso”. In traducere „Cel mai bun si de exceptie Espresso Lavazza”. Motivele sunt foarte simple, in pofida procedurilor complexe de recoltare, selectie si incapsulare.

Capsulele Lavazza BLUE pastreaza prospetimea si aroma binecunoscuta a boabelor de cafea Lavazza. Calitatea superioara si gustul incontestabil al unei cafele exceptionale sunt disponibile prin aceste capsule de cafea Lavazza BLUE. Diferite sortimente satisfac diferite cerinte din partea celor care apreciaza o cafea in functie de gust, textura, aroma si, mai ales, efecte.

Fiecare capsula de cafea Lavazza BLUE reuseste cu usurinta sa raspunda la intrebarea „De ce sa alegi aceste capsule de cafea”?  • Perfectiune – O singura capsula de cafea Lavazza BLUE incorporeaza perfect echilibrul dintre macinare, cantitate si amestec;
  • Prospetime – Aroma si prospetimea sunt asigurate de sistemul de incapsulare a cafelei intr-o atmosfera protectoare;
  • Calitate – Indiferent de sortimentul preferat, calitatea unei cafele desavarsite este apreciata in fiecare dintre capsulele Lavazza BLUE.
Magazinul online Cafelim.ro doreste sa asigure o cafea de calitate premium tuturor celor care, pur si simplu, iubesc cafeaua. Dedicata momentelor in care cafeaua ii aduce mai aproape de centrul fericirii lor, fiecare cafea Lavazza este rodul experientei si traditiei acestui producator de a suprinde intotdeauna simturile oamenilor prin aromele unei cafele gustoase.

Comanda acum cafea capsule Lavazza Blue pentru a beneficia de o experienta unicaVizonat recent

Nici un produs
Compara 0