Afișez toate cele 12 rezultate

49,97 lei
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
59,87 lei
Stoc epuizat
30,97 lei

Kimbo Boabe

Kimbo boabe este un amestec încântător de cafea care aduce aromele bogate din Napoli, Italia. Din 1963, Kimbo este o marcă internațională de cafea renumită, fondată de frații Rubino, care au fost pionieri în utilizarea tehnologiei de ambalare în vid pentru a oferi prospețime și gust de neegalat.

Astăzi, Kimbo continuă să stabilească standardul în materie de boabe de cafea de calitate superioară. Combinând amestecul abil, prăjirea tradițională și ambalarea inovatoare pentru a menține caracteristicile unice care au făcut din Kimbo un nume cunoscut în Europa și nu numai.

Proveniți din cele mai bune regiuni de cultivare a cafelei, boabele de cafea Kimbo sunt selectate și amestecate cu meticulozitate. Aceasta creeaza un echilibru armonios de arome care vă captivează simțurile.Fiecare lot este prăjit cu grijă folosind tehnici consacrate, rezultând un gust bogat și corpolent. Rezultatul fiind  un finisaj neted și catifelat.

Calitatea excepțională.

Aceste boabe de cafea in ceașca de cafea pe care o preparați păstrează aroma și gustul vibrant pentru care Kimbo este cunoscută.

Fie că sunteți un cunoscător experimentat al cafelei sau pur și simplu căutați să vă îmbunătățiți ritualul de dimineață. Boabele de cafea Kimbo oferă o experiență de cafea de neegalat. Ele  vă vor transporta pe străzile pline de viață din Napoli cu fiecare înghițitură. Răsfățați-vă cu aromele bogate și aromate ale cafelei Kimbo.  Descoperiți de ce acest brand celebru a fost un element de bază în cafenelele europene timp de generații.

Îmbrățișați moștenirea fraților Rubino și comandați astăzi boabele de cafea Kimbo. Experimentați gustul remarcabil care a captivat o intreagă lume.