Cum cumpar

Bine ati venit la Cafelim.ro
La noi comanda rapid si usor!

Cum comand ?

Cautati produsele dorite, navigand pe siteul www.cafelim.ro si le adaugati in cosul de cumparaturi.
Le puteti comanda prin completarea unui formular de comanda prin Internet sau le puteti comanda telefonic la numarul de telefon 0371.070.573.
In cosul de cumparaturi puteti alege sa creati un cont (recomandat) sau sa emiteti comanda ca si „oaspete”, fara a crea un cont.
Avantajul crearii unui cont sunt : cel de a completa o singura datele dvs personale pentru eventualele comenzi ulterioare pe site-ul nostru, participarea la diferite reduceri, posibilitatea de a urmari comenzile efectuate in timp (istoricul comenzilor).

Pentru orice nelamurire ne puteti contacta pe email/formular aici sau telefonic la numarul de telefon 0371.070.573 Luni-Vineri intre orele 8.00 – 18.00, Sambata 10-15.

Cum platesc ?

Pentru a plati comanda aveti trei posibilitati :
– Ramburs (cash la livrare);
– Card bancar (Visa, Mastercard);
– Ordin de Plata.
Cafelim.ro nu retine datele cardului dvs Procesul de plata se deruleaza pe pagina dedicata procesatorului de plati online.
In cazul in care doriti sa platiti prin Ordin de Plata, trebuie sa utilizati datele firmei noastre (mai jos) si sa notati numarul comenzii in Ordinul de Plata.

Online prin card bancar (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

SC HANSEATIC KONTOR SRL
CUI: 34806426
Registrul Comertului:  J40/9025/2015
Aleea Secuilor D nr.1, bl. 24, sc.4, parter, ap. 62, sector 4, Bucuresti
Cod postal 041516
RO59INGB 0000 9999 0516 8882
ING BANK

Cum livram ?

Comenzile procesate sunt livrate in cel mai scurt timp prin curier rapid (DPD), oriunde in Romania.
Comenzile procesate pana la ora 15.00 vor fi livrate in aceeasi zi lucratoare, astfel incat pachetul sa ajunga in urmatoarea zi la dvs.
Pentru produsele ce nu se afla in stocul nostru, livrarea se va face intr-un interval de 3-7 zile,iar in cazuri deosebite veti fi anuntati de catre agentii nostrii.

Taxa de livrare
– GRATUIT – pentru comenzi de peste 200 lei.
– 19.95 lei – pentru comenzi sub 200 lei cu livrare la domiciliu sau 14.50 lei cu livrare la EasyBox.

Daca aveti nelamuriri sau intrebari va rugam sa ne contactati completand formularul aici, sau telefonic la numarul de telefon 0371.070.573 intre 8.00 – 18.00.