Lavazza Espresso Point 

Afiseaza 1-2
Afiseaza 1-2
Capsulele de cafea Lavazza de la Cafelim sunt o sursa de energie si revigorare, care iti incanta simturile. Prospetimea si calitatea capsulelor de cafea se regasesc in renumitele arome si intensitati de prajire: forte, aroma, crema, gusto.

Alege tipul de cafea al capsulelor Lavazza espresso point de la Cafelim si rasfata-te acasa, la birou sau bucura-ti clientii cu o gama completa de produse. Doar de la Cafelim ai parte de calitatea si prospetimea cafelei preferate in propria ceasca.

De ce sa alegi capsulele Lavazza espresso point de la Cafelim?  • Sunt produse atent selectionate cu pasiune si profesionalism;
  • Forte, aroma, crema, gusto, toate sunt arome obtinute prin boabe macinate si produse cu precizie pentru clientii Cafelim;
  • Capsulele Lavazza espresso point isi pastreaza bogatia aromei si nu isi pierd intensitatea in timp;
  • Gama este diversa, pentru a acoperi o varietate de clienti.
  • Poti alege intre arome puternice sau catifelate, prajire instensa sau medie, cu gust puternic sau fin.
Capsulele Lavazza espresso point sunt utilizate atat acasa, cat si la birou, atunci cand doresti sa savurezi o cafea intensa si aromata, pregatita doar de tine. Lavazza espresso point se caracterizeaza printr-o aroma deosebita, perfect dozata si macinata. Astfel, iti ofera perfectiunea espressoului. Capsulele sunt ambalate cate doua per pachet, pentru cei ce isi doresc sa prelungeasca degustarea.

Alege acum capsule Lavazza espresso point dela Cafelim si ai parte de cele mai bune servicii la cel mai bun pret.

Vizonat recent

Nici un produs
Compara 0