Lavazza A Modo Mio 

Afiseaza 1-2
Afiseaza 1-2
Cafeaua A MODO MIO, in traducere „o cafea in felul meu”, te surprinde prin gustul intens al unui espresso plin de viata.

Producatorul italian de cafea Lavazza reuseste sa incapsuleze aromele deosebite ale unei cafele de calitate superioara prin gama de capsule de cafea Lavazza A MODO MIO.

Astfel, in functie de intensitatea aromelor, cafeaua Lavazza A MODO MIO poate fi savurata in felul tau, iar alegerea ta este pe deplin rasplatita.

Avantajele unei capsule cafea Lavazza A MODO MIO  • Capsula este etansata si ambalata in vid;
  • Amestecul de cafea este perfect, cafeaua fiind prajita si macinata cu deosebita atentie;
  • Fiecare capsula de cafea Lavazza A Modo Mio contine pana la 7,5 grame de cafea – aceasta fiind cantitatea ideala pentru un espresso de exceptie;
  • Presiunea optima de apa garanteaza textura cremoasa si savuroasa a cafelei italienesti Lavazza A MODO MIO;
  • Aromele sunt extrase pe deplin si impresioneaza la fiecare degustare.
Caracterul unei cafele de calitate premium este rezultatul gustului bogat si intens al amestecului de capsule cafea Lavazza. Acestea sunt disponibile in diferite arome la fel de subtile ca si efectul deosebit al unui espresso Lavazza A MODO MIO.

In catalogul online al magazinului Cafelim.ro descoperi toata gama de capsule cafea A MODO MIO, o simfonie a placerii dirijata de puterea aromelor cafelei italienesti. Fiecare tip de cafea din gama capsulelor Lavazza A MODO MIO asigura o experienta unica in functie de intensitate si gust.

Astfel, dintr-o paleta imbogatita de diferite gusturi si arome poti alege dintre urmatoarele variante caracterul cafelei preferate: Passionale, Lungo Dolce, Intenso, Delizioso, Qualita Oro, Soave, Qualita Rossa, Crema e Gusto, Magia, Divino.

Comanda tipul tau preferat de cafea din gama Lavazza si bucura-te de calitatea unui espresso italienesc.

Vizonat recent

Nici un produs
Compara 0