Afișez 1 - 12 din 16 rezultate

59,97 lei
57,85 lei
58,97 lei
58,97 lei
Stoc epuizat
39,97 lei
47,97 lei
37,77 lei

Lavazza A Modo Mio

Lavazza A Modo Mio, soluția perfectă pentru pasionații de cafea care doresc să trăiască o experiență de calitate supremă. Chiar în confortul propriei case sau la birou. Cu capsulele de la cafelim.ro, acum vă puteți răsfăța cu gustul bogat și autentic al celei mai bune cafele din Italia, preparată cu măiestrie pentru a vă satisface fiecare poftă.

A Modo Mio oferă o selecție diversă de peste 12 variații de arome seducătoare, asigurându-se că există un amestec perfect pentru fiecare gust. De la cea robustă și corpolentă la cea fină și delicată Arabica, cafeaua Lavazza oferă o experiență de neegalat.

Fiecare capsulă este proiectată meticulos pentru a păstra prospețimea și aroma boabelor, garantând o ceașcă consistentă și aromată. Descoperiți comoditatea și valoarea pachetelor noastre economice, care conțin 54 de capsule. Simplu si comod pentru a vă aproviziona casa sau biroul.

Sunteți un băutor ocazional de cafea sau un adevărat cunoscător, capsulele Lavazza sunt alegerea perfectă pentru excelență în fiecare ceașcă. Pentru a vă face experiența cafelei și mai încântătoare, vă oferim livrare gratuită la comenzi de 216 capsule sau mai mult.

Astfel puteți savura aromele bogate și răsfățătoare ale Lavazza A Modo Mio fără a fi nevoit să părăsiți vreodată casa. Cumpărați acum și aduceți gustul autentic al cafelei italiene chiar la ușa dvs.

Experimentați calitatea și varietatea de neegalat a capsulelor Lavazza in Maxi Pack. Pretul este mai convenabil, calitatea ramane cea cu care v-ati obisnuit.

Profita de ofertele noastre saptamanale pentru comenzile de cafea online!