Afișez 1 - 12 din 18 rezultate

39,97 lei
39,97 lei
39,97 lei
Stoc epuizat
39,97 lei
56,97 lei
56,97 lei
56,97 lei
56,97 lei
56,97 lei

 illy Iperespresso capsule premium

Cu capsule illy iperEspresso puteti pregati cel mai extraordinar espresso sau cappuccino acasa. Aceasta varianta premium pentru degustatorii de cafea illy care nu doresc sa face economie la excelenta calitatii recunoscute de ani. Compatibile pentru espressoarele Home Edition Francis X7, si Francis Y3.

Francesco Illy este cel care prin o ambitie si pasiune acribica a patentat si descoperit sistemul illy de cafea prin infuzie . O pasiune care care are care are ca rezultat excelenta calitatii recunoscute pe plan mondial. Din ce in ce mai multi consumatori se indreapta spre calitatea capsulelor illy iar dupa e ce ai incercat-o nu iti vine sa te mai desparti.

Avantajele capsulelor illy Iperespresso.

Aceasta cafea contine 100% Arabica, prajita medie. Este aleasa cu grija de pe trei continente, Africa, America si Asia. O varietate bogata din regiuni cele mai apreciate Brazilia, Guatemala, Etiopia, Costa Rica, India. Asfel spus acopera o paleta bogata pentru toate gusturile. Capsulele de cafea illy iperespresso contin circa 7 grame de cafea 100% Arabica macinata si ambalata la cele mai inalte standarde. Prajirea Medie va ofera o cafea echilibrata intre intensa si delicata unui espresso perfect intotdeauna.

Capsulele illy iperespresso valorifica patentul brevetat pentru metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. In perioada preinfuziei, o valva face ca presiunea apei sa fie mai mare. Rezultatul este o extragere excelentă a aromei din cafea. Apoi cafeaua este emulsionata, rezultand o crema bogata si groasa pentru un timp mai indelungat. Profita de reducere saptamanale care nu fac rabat de calitate si de rapiditatea livrarii.