Afișez 1 - 12 din 17 rezultate

Borbone Capsule

Borbone Capsule, sant o experiență de cafea premium. Creată de Caffè Borbone, unul dintre cei mai importanți producători de capsule de cafea din Italia. Cu sediul în Caivano, Napoli, brandul a crescut rapid pentru a deveni al treilea cel mai mare jucător de pe piața italiană a capsulelor. Borbone sta cu mândrie alături de mărci renumite precum Lavazza și Nespresso.

Capsulele noastre Borbone se mândresc cu un raport calitate/preț de neegalat, ceea ce le face lider de piață pe segmentul capsulelor compatibile cu sistemele Lavazza®, Nespresso® și Nescafé Dolce Gusto®*. În calitate de expert în industria cafelei, Caffè Borbone a înregistrat o creștere semnificativă în ultimii ani.  A castigat un public fidel de entuziaști ai cafelei care apreciază aromele bogate și aromate pe care le oferim.

Secretul succesului constă în boabele atent selecționate și în procesul meticulos de prăjire. Astfel asigură că fiecare capsulă Borbone oferă o ceașcă de cafea uniformă și bine echilibrată. Ambalajul inovator și ecologic garantează prospețimea și aroma cafelei.  Compatibilitatea cu sistemele populare de capsule asigură o experiență de preparare convenabilă și fără probleme pentru clienții noștri.

Răsfățați-vă cu gustul bogat și corpolent al capsulelor Borbone de la Caffè Borbone și experimentați adevărata esență a culturii italiene a cafelei. Ridicați-vă rutina de dimineață sau încântați-vă oaspeții cu o ceașcă de cafea care capătă echilibrul perfect de gust, aromă și intensitate. Alegeți capsula Borbone pentru o experiență de cafea de neegalat, care este atât accesibilă, cât și luxoasă.

Comandați-vă astăzi capsulele Borbone și intrati în lumea Caffè Borbone – unde tradiția întâlnește inovația, iar calitatea nu este niciodată compromisă.