Catalog produse

Disponibilitate
Producator
Prezentare
Intensitate
Varietate

illy Iperespresso 

Afiseaza 1-2
Afiseaza 1-2
Diversitatea cafelei de care ai nevoie este adusa intr-un singur loc prin branduri cu rezonanta si tipuri de cafea de calitate. La Cafelim, capsulele de cafea iperespresso isi pastreaza aroma pentru mai mult timp. Boabele proaspat macinate sunt presate in capsulele de cafea Illy iperespresso inainte de a fi deschise si folosite, in timp ce cafeaua normala incepe sa isi piarda aroma si prospetimea odata deschisa.

O capsula de cafea de la Illy isi poate pastra prospetimea pentru 18 luni, daca nu este deschisa. Brandul Illy produce cafea de mare calitate, fiind recunoscut in toata lumea pentru aceasta. Avantajele capsulelor de cafea sunt nenumarate: sunt eficiente in ceea ce priveste timpul de preparare, se folosesc cu usurinta si rapiditate, fara a fi necesara o curatare. Capsulele de cafea Illy iperespresso sunt printre cele mai cautate la Cafelim, iar varietatea aromelor si intensitatii este diversa.

Daca iti doresti un espresso aromat, poti alege din tipurile multiple de capsule de cafea Illy, speciale pentru un espresso puternic, mediu sau delicat, aromat sau cremos. Capsulele Illy iperespresso sunt bogate in diversitate si se gasesc la un pret avantajos. Prospetimea capsulelor Illy iperespresso este incontestabila, datorita interesului Cafelim pentru cafeaua de calitate.

Cafelim este expertul in capsule de cafea si evident, in alegerea cafelei potrivita pentru tine.

Vizonat recent

Nici un produs
Compara 0