Afișez 1 - 12 din 26 de rezultate

Lavazza Boabe

Lavazza boabe, descoperă gustul celei mai iubite cafele din Italia cu boabele de cafea Lavazza! Aceste boabe Lavazza încântătoare sunt perfecte pentru toate dorințele tale de cafea. Fie că ești în căutarea unui espresso clasic sau a unui cappuccino bogat și catifelat. Fiind țara de origine pentru espresso, Italia se mândrește cu calitatea și aroma cafelei sale, iar Lavazza este întruchiparea acestei pasiuni și expertize.

Alegeți din gama noastră vastă de cafea Lavazza boabe, care include clasici precum luxosul Qualita Oro, cu aroma sa fină și aurie. Sau robustul Crema e Aroma, care oferă un echilibru perfect între gust și aromă, lăsându-vă revigorat și satisfăcut.

Pentru cei care caută o experiență profesională a cafelei, răsfățați-vă cu Lavazza Super Crema, care ofera textură bogată și cremoasă. Sau explorați cafelele Lavazza Expert pentru vending, special concepute. Pentru cea mai mare comoditate și gust la locul de muncă sau acasă. O incercare merita si Lavazza Super Gusto care este si certificat UTZ

Incercati boabele de cafea Lavazza și experimentați istoria bogată și dragostea pe care Italia a turnat-o în fiecare boabă. Bucurați-vă de nuanțele și aromele încântătoare ale acestor boabe Lavazza boabe premium și îmbrățișați lumea vibrantă și incitantă a cafelei italiene.

Nu vă mulțumiți cu nimic mai puțin decât ce e mai bun – răsfățați-vă cu Lavazza astăzi!

Fii printre cei ce profita de ofertele noastre saptamanale sau poate de produsul zilei cu transport gratuit!

Daca iti este mai simplu de comandat atunci poti sa primesti coletul si la easybox din aproprierea ta!