Afișez toate cele 9 rezultate

109,97 lei
109,97 lei
Stoc epuizat
97,79 lei
109,97 lei
109,97 lei
Stoc epuizat
98,79 lei
Stoc epuizat
93,79 lei
Stoc epuizat
94,79 lei

 Lavazza Blue

Lavazza Blue capsule este celel mai căutat sistem de capsule de cafea din România. Savurați aromele bogate și îndrăznețe ale amestecurilor noastre de cafea selectate cu meticulozitate, în capsule de o singură porție. Pentru o experiență plăcută și fără complicații. Vă puteți răsfăța cu adevărata esență a cafelei italiene autentice, fără a părăsi confortul casei sau al biroului dumneavoastră.

Fiecare capsulă conține o cantitate generoasă de 8 sau 9 grame de cafea fin măcinată, în funcție de sortiment. Asigura un gust consistent și robust, care lasă o impresie de durată asupra papilelor gustative. Aromele sunt întotdeauna proaspete și vibrante, deoarece capsulele sunt sigilate meticulos pentru a-și păstra gustul rafinat.

Sistemul de capsule Lavazza Blue oferă o gamă largă de amestecuri de cafea premium pentru a satisface diverse preferințe și gusturi. Fie că tânjiți după un espresso îndrăzneț și corpolent sau după un cappuccino neted și bine echilibrat. Sortimentul nostru promite să vă satisfacă orice dorință legată de cafea.

Descoperiți secretul unei experiențe de cafea cu adevărat excepționale cu ajutorul capsulelor Lavazza Blue. Ridicați ritualul dvs. zilnic de cafea la noi înălțimi. De la prima până la ultima înghițitură, veți fi captivat de calitatea și gustul remarcabile pe care le oferă capsulele Lavazza.

În concluzie, capsulele Lavazza Blue sunt alegerea perfectă pentru iubitorii de cafea care caută o experiență de cafea convenabilă, dar luxoasă. Cu aromele lor proaspete și îndrăznețe și sistemul ușor de utilizat, vă veți putea bucura de adevărata esență a cafelei italienești în cel mai scurt timp. Nu ratați ocazia de a vă răsfăța cu gustul bogat și încântător al acestor  capsulelor.