Secure payment

Pentru a veni in ajutorul dvs. lucram cu cei mai competenti furnizori de servicii. in domeniul platilor online, am ales sa colaboram cu euplatesc.ro, platforma de plati online cu card, care are o experienta vasta in Romania in sistemul de plata online care presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat.

Efectuarea platilor online beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure pentru Visa si MasterCard Secure Code,prin care se asigurta autentificarea cumparaturilor si a vanzatorilor in cadrul tranzactionarii sigure pe internet.

Masura de siguranta consta in redirectionarea utilizatorului cand efectueaza plata pe o pagina securizata unde inregistrarea detinatorului de card se face printr-un cod de autorizare atribuit pentru fiecare tranzactie online.

Plata produselor achizitionate pe Cafelim.ro se pot efectua cu cardurile MasterCard si Visa. Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *