Kimbo Espresso Bar Superior Blend cafea Boabe, 1kg

00001005

Produs nou

aromă de caramel, floral

Mai multe detalii

63,29 lei
(cu TVA)

69,79 lei

-6,50 lei

- +

 
Mai multe informatii

Vă prezentăm rafinatul Cafea boabe Kimbo espresso bar Superior Blend, alegerea supremă pentru cunoscătorii de cafea care caută o experiență espresso cu adevărat remarcabilă. Prelucrat cu pricepere dintr-o combinație de calitate superioară de 80% Arabica și 20% Robusta, acest amestec rafinat oferă un gust armonios care vă va lăsa cu poftă de mai mult. Cafea boabe Kimbo Espresso bar Superior Blend se distinge prin echilibrul perfect între dulceață și aciditate. Rezultatul este un espresso bogat și catifelat, care încântă simțurile și oferă momente memorabile chiar și celor mai pretențioase palate.

Pe măsură ce savurați fiecare înghițitură, veți fi captivat de aroma fină de caramel, care este deopotrivă primitoare și indulgentă.

Fie că sunteți un pasionat experimentat de espresso sau un nou venit în lumea cafelei gourmet, cafeaua boabe Kimbo espresso bar Superior Blend vă va depăși cu siguranță așteptările. Calitatea sa excepțională și gustul său de neuitat o fac o achiziție esențială pentru colecția dvs. de cafea. Ridicați ritualul zilnic de cafea cu aroma de neegalat a cafelei Cafea boabe Kimbo espresso bar Superior Blend. Comandă-l pe al tău astăzi și descoperă diferența pe care un espresso cu adevărat superior o poate face în viața ta.

Scrieti o recenzie

Kimbo Espresso Bar Superior Blend cafea Boabe, 1kg

aromă de caramel, floral

Scrieti o recenzie

11 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Compara 0