Kimbo Boabe Dek, Decaffeinato, 500 gr

00000999

Produs nou

decofeinizata natural, aroma de catane

Mai multe detalii

39,97 lei
(cu TVA)

- +

 
Mai multe informatii

Cafeaua Kimbo Boabe Dek, Decaffeinato, 500 gr - un amestec încântător de boabe de cafea decofeinizată care promite o aventură gustativă fără egal. Originar din cele mai bune plantații de cafea din Brazilia, Columbia și India, acest amestec premium este alegerea perfectă pentru cei care tânjesc după o aromă intensă fără efectul cofeinei.

Prelucrat cu măiestrie folosind metode naturale de decafeinizare, Kimbo Boabe Dek, Decaffeinato, 500 gr. vă asigură că vă veți bucura de gustul plin de corp al cafelei, păstrând în același timp la distanță nervozitatea. Amestecul unic de boabe din trei regiuni renumite de cultivare a cafelei are ca rezultat o simfonie de arome care vă va încânta papilele gustative.

Una dintre trăsăturile distinctive ale acestui amestec de cafea este reprezentată de notele subtile, dar inconfundabile de castane, care persistă în palat mult timp după ultima înghițitură. Această complexitate încântătoare adaugă profunzime și caracter ceștii dvs., făcând din ea un răsfăț absolut pentru simțuri.

Cu Kimbo Boabe Dek, Decaffeinato, 500 gr, puteți fi siguri că vă răsfățați cu o adevărată capodoperă a măiestriei cafelei. Atenția noastră meticuloasă la detalii și angajamentul nostru față de calitate asigură că fiecare bob este selectat cu grijă, prăjit și măcinat la perfecție - totul în încercarea de a vă oferi cea mai bună experiență de cafea.

Fie că vă începeți ziua cu o ceașcă aburindă de java sau vă relaxați cu o infuzie liniștitoare de seară, Kimbo Boabe Dek, Decaffeinato, 500 gr. vă va ridica cu siguranță rutina de băut cafea. Răsfățați-vă cu gustul bogat și intens al acestei minuni decofeinizate și descoperiți o lume de arome care vă așteaptă în fiecare ceașcă.

Comandă-ți astăzi Kimbo Boabe Dek, Decaffeinato, 500 gr, și lasă-ți călătoria cafelei să înceapă.

Scrieti o recenzie

Kimbo Boabe Dek, Decaffeinato, 500 gr

decofeinizata natural, aroma de catane

Scrieti o recenzie

10 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Compara 0