Kimbo Vending Audace cafea boabe espresso , 1Kg

00000941

Produs nou

29,97 lei
(cu TVA)

39,00 lei

-9,03 lei

Stoc epuizat
 
Mai multe informatii

Vă recomantăm Cafea Boabe Kimbo Vending Audace - cea mai bună experiență de cafea pentru aparatele de vending, care vă va captiva simțurile și vă va înălța momentele de cafea. Creat special pentru pasionații de cafea pretențioși, acest amestec indulgent se mândrește cu un gust profund și o aromă puternică, ceea ce îl face alegerea perfectă atât pentru un simplu espresso, cât și pentru specialități luxoase pe bază de lapte.

Cafea Boabe Kimbo Vending Audace este un amestec rafinat care combină boabe de cea mai bună calitate, prăjite cu pricepere până la perfecțiune. Profilul său de gust robust și aroma sa distinctă vă vor transporta în inima Italiei, unde arta preparării cafelei a fost rafinată de generații întregi. Fiecare înghițitură dezvăluie o interacțiune încântătoare de îndrăzneală și finețe, lăsându-vă să tânjiți după mai mult.

Fie că vă începeți ziua cu un espresso simplu, dar satisfăcător, fie că vă răsfățați cu un cappuccino catifelat, Kimbo Vending Audace este conceput pentru a vă satisface orice dorință de cafea. Amestecul ispititor este formulat special pentru aparatele de vending, asigurând o experiență constant delicioasă și revigorantă cu fiecare ceașcă.

Cafea Boabe Kimbo Vending Audace nu numai că oferă o experiență de cafea de neegalat, dar se mândrește, de asemenea, cu un angajament față de aprovizionarea durabilă și responsabilitatea față de mediu. Alegând acest amestec excepțional, nu numai că optați pentru o experiență de cafea superioară, dar faceți și o alegere conștientă pentru o planetă mai bună.

În concluzie, Cafea Boabe Kimbo Vending Audace este soluția perfectă de cafea pentru aparatele de vending, oferind un gust unic și delicios care va încânta cu siguranță orice cunoscător de cafea. Gustul său bogat și aroma sa captivantă sunt o dovadă a artei italiene de a face cafea, ceea ce o face alegerea ideală pentru cei care nu cer decât ce e mai bun. Nu vă mulțumiți cu obișnuitul; experimentați extraordinarul cu Cafea Boabe Kimbo Vending Audace.

Scrieti o recenzie

Kimbo Vending Audace cafea boabe espresso , 1Kg

puternic

Scrieti o recenzie

11 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Compara 0