Saeco decalcifiant CA6700/91, pentru espressoare Philips Saeco I 250 ml

00000139

Produs nou

Intretinere automate espresso

Mai multe detalii

33,85 lei
(cu TVA)

Stoc epuizat
 
Mai multe informatii

Decalcifiantul PhilipsSaeco este un produs destinat efectuarii intretinerii aparatelor automate de cafea, pentru o functionare optima a acestora. Aceasta actiune de curatare a aparatului se poate face maunual sau automat.

PERICOL! A nu se lasa la indemana copiilor, poate provoca leziuni oculare grave. Protejati-va mainile cand il utilizati.

Instructiuni de realizare a decalcifierii manuale :

1. Introduceti continutul Decalcifiantului Saeco (250ml.) in recipientul de apa impreuna cu aprox. 1 litru de apa calda (la temperatura de cca. 60 grade C.)

2. Porniti aparatul si pregatiti 3 cesti de solutie decalcifianta.

3. Opriti aparatul, pentru a permite curatarea boilerului, timp de cca 5 minute iar robinetul in pozitia deschis.

4. Repetati operatiile 2 si 3 de 3-5 ori.

5. Inchideti robinetul de distributie. 6. Pregatiti 3 cesti de solutie decalcifianta din recipientul de apa ( etapa valabila pentru aparatele ce utilizeaza cafea macinata). ATENTIONARE!! SOLUTIA OBTINUTA NU POATE FI CONSUMATA!!! 7. Repetati aceasta operatie pana la epuizarea solutiei decalcifiante din recipient. 8. Clatiti recipientul dupa golirea lui si puneti apa rece potabila in el. Repetati aceleasi operatii de mai sus. Dupa terminarea operatiei, scoateti grupul de cafea si clatiti-l cu apa calda. Instructiuni pentru decalcifierea automata : 1. Introduceti continutul Decalcifiantului Saeco (250ml.) in recipientul de apa, impreuna cu aprox. 1 litru de apa calda (la temperatura de cca. 60 grade C.) 2. Porniti aparatul si pregatiti prin intermediul tubului de distributie 3 cesti de solutie de decalcifiere. 3. Inchideti robinetul de distributie. 4. Pregatiti 3 cesti de solutie decalcifianta din recipientul de apa ( etapa valabila pentru aparatele ce utilizeaza cafea macinata). ATENTIONARE!! SOLUTIA OBTINUTA NU POATE FI CONSUMATA!!! 5. Efectuati ciclul de decalcifiere conform instructiunilor aparatului. 6. La final, clatiti grupul de distributie cu apa calda. Contine : Acid lactic.

Scrieti o recenzie

Saeco decalcifiant CA6700/91, pentru espressoare Philips Saeco I 250 ml

Intretinere automate espresso

Scrieti o recenzie

 
Comentariu(1)
2020-04-28

De calitate

Decalcifiant de calitate la un pret excelent !

  • A fost acest comentariu util pentru dvs.?
  • (0) (0)

Scrieti-va parerea!

1 alt produs din acceasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Compara 0