Afișez 1 - 12 din 34 de rezultate

Francesco Illy fondatorul illycaffe, este nascut la Timisoara si  a venit la Trieste în 1933. Inspirat de cafeaua din port   adusa din toata lumea ajung în orașul port, in 1934 breveteaza sistemul  de suprapresurizare,  folosit si astazi de toate companiile pentru ambalare pentru ca  cafeaua sa poata ajunge oriunde in lume, si sa/si pastreze calitatea si aroma.

Esența cafelei este pentru adevaratii iubitori de cafea este un ESPRESSO perfect. . Pregatirea incepe cu setarea rasnitei de cafea si macinarea boabelor de cafea. Foarte important este   temperatura potrivita și presiunea exacta . Timpul de procesare este  de 25-30 de secunde pentru a trece apa fierbinte la  presiunea peste 9 bari peste 7  grame de cafea macinata. Rezultatul  30 ml de concentrat de cafea care va va oferi o placere fina..
Cafeaua illy defineste perfectiunea crearii si conservarii gustului savuros si surprinzator al espressoului italian autentic.