Catalog produse

Disponibilitate
Producator
Prezentare
Tip
Intensitate
Varietate

Cafea illy 

Afiseaza 1-2
Afiseaza 1-2

De ce sa alegi cafea de la Illy:O cafea originala italiana cu monodozele E.S.E. (Easy Serving Espresso).

Amestecul distinctiv este creat din boabe de cafea 100% Arabica de cea mai buna calitate, boabele de cafea fiind culese din 9 regiuni diferite de pe Glob. Boabele meticulos selectate din regiunile de cultivare din lume, scot din Illy ce este mai de pret: un gust fin, bogat si corpolent, imbogatit cu note intense de ciocolata, caramel si arome usor florale. Rezultatul este o cafea italiana autentica, care este perfect conservata, fina si echilibrata.

Cafeaua Illy este cafeaua perfecta, deoarece este realizata printr-un mod de preparare foarte comod si rapid. Fiecare monodoza este ambalata individual, fapt ce creeaza o prospetime intensa si de durata in fiecare ceasca. Ceea ce trebuie sa faci este sa introduci monodoza in aparatul de cafea compatibil E.S.E. si obtii un espresso doar in 30 de secunde. Gustul, aroma si mirosul cafelei Illy este inconfundabil, fiind identificat de toti cei care cunosc calitatea Illy si sunt familiarizati cu experienta cafelei Illy.

Alege si tu sa achizitionezi cafea Illy de la Cafelim si astfel beneficiezi de cele mai bune preturi pentru cafeaua ce iti face ziua mai frumoasa.

Vizonat recent

Nici un produs
Compara 0