Intensa, aciditate scazuta, gust dulce, note de nuci, cacao, migdale. Prin amestecul de cafea boabe Arabica 65% si Robusta 35% se obtine un espresso classic Italian, ce prezinta o aciditate medie-scazuta, dar cu un gust imbietor si intens ce aminteste de painea prajita. Avand, o personalitate puternica, Hausebrandt Venezia este definit printr-un corp plin...
Intensitate medie, aciditate scazuta, note frucatate si de ciocolata amaruie.Hausbrandt Academia este o cafea cu un corp mediu si o aciditatea scazuta, care impresioneaza prin gustul intens ce te duce cu gandul la ciocolata amaruie. Aroma sa intensa fiind rezultatul unei selectii minutioase a boabelor de cafea.
Note de cacao amara si lemn dulce, intensitate medie, aciditate scazutaHausbrandt Superbar este un amestec de boabe prajite, cu o aciditate scazuta si cu un corp plin. Gustul cafelei aminteste de paine prajita, dar si de prajituri coapte si ii confera o aroma dulce, usor amaruie.
Intensitate medie, aciditate medie, note de cacao si alun.H. Hausbrandt este o cafea perfecta pentru cunoscatori, care vor distinge notele subtile de cacao si alun ce ii confera cafelei un gust aparte, dulce si o aroma intensa. Prezinta aciditate medie si un corp mediu.