Note miere , note fructate .Bazzara Grancappucino este un amestec delicat din boabe de cafea arabica din America și robusta din Asia , este prajita mediu și lenta pentru a păstra proprietatile acestora și pentru a crea un cappucino perfect.Conține note fructate , gust de miere și are o aroma dulce .
100% robusta, migdala , ciocolata amara si condimente. Cafeaua boabe Bazzara Gustoitaliano este culesa din boabe de cafea robusta 100% , este prajita mediu având un gust intens si aromat , cu gust de ciocolata amara , note de condimente și migdale , este cafeaua perfectă cu o crema delicată pentru o dimineata perfecta.
Intensa , cacao , caramel , alune. Bazzara Aromamore este o cafea cu un gust intens , note de cacao și caise uscate , caramel și alune dar are un gust persistent ceea ce face un espresso italian perfect. Prajirea acestei cafele este medie și conține boabe de arabica 70 % din America și robusta 30 % din Asia.
100 % arabica , migdala , note florale. Aceasta cafea Bazzara Dodicigrancru conține 12 feluri de cafele din lume combinate și prajite individual , prajirea acestora fiind medie și conține boabe de cafea 100 arabica pentru a crea un espresso ideal pentru toată lumea .Contine arome florale , note de migdala și condimete .
100 % arabica , migdala , condimente . Bazzara Dodicigrancru este o cafea 100% arabica ce conține 12 feluri de cafele din toată țara , cu gradul de prajire mediu dar și individual . Notele de migdala în combinatie cu cele florale și condimentate creaza un espresso unic.
note fructate , miere si alune. Cafeaua Bazzara Dolcevivace contine boabe de arabica 50 % si boabe robusta 50% ,avand un mod de prajire mediu , cu note de alune , fructe , miere rezultand o cafea echilibrata cremoasa si aromata.
Ciocolata , note florale Aceasta cafea , Bazzara Guatemala SHB este cafeaua cu un grad de prajire medie, cu arome de ciocolata si note florare dar si altitudinile inalte vulcanice unde cresc ,creaza o cafea 100 % arabica de calitate si unica.
Note condimantate , ciocolata si nuci. Bazzara India Monsonato Malabar este cafea 100 % arabica din India , ce creste la altidudini inalte de 1500 m , prajita mediu , avand note de condimente , ciocolata si nuci . Dar ceea ce face ca aceasta cafea sa fie unica este procesarea acesteia , care dupa recoltare este expusa unor procese naturale din care...
Aromata , dulce. Bazzara Papua Noua Guinee este cafeaua corpolenta , aromata , dulce creata prin prajire medie , din boabe de cafea 100 % arabica ce cresc la altitudini de aproape 2000 m .
Echilibrata , note fryctate si cacao. Cafea Boabe Bazzara Colombia Supremo este o cafea columbiana , 100 % arabica ,ce se cultiva la altitudini de aproape 1900 m pe versantii Anzilor.Gradul de prajire al acesteia este mediu continand note fructate , de cacao si cu un gust dulce , echilibrat.
Note de ciocolata si fructe. Bazzara Costa Rica contine boabe de cafea de inalta calitate , echilibrata, cu o aroma ideala ce contine note usor fructate si de ciocolata si 100 % arabica. Boabele de cafea sunt cultivate la altidudini inalte in imprejurimile vulcanice , oferind astfel o cafea perfecta.
Aromata , fructata. Bazzara El Salvador cafeaua cu un gust deosebit , dulce , intens si echilibrat ,Contine note fructate si o aroma usoara de miere .Cultivata in jurul vulcanilor la altitudini inalte ofera o cafea delicata , de calitate si 100 % arabica.
Note florare, fructe , intensa. Bazzara Etiopia Sidamo este cafeaua cultivata la 1800 -2000m inaltime , ce se cultiva in zone de padure din boabe de cafea 100 % arabica , iar prin gradul de prajire medium si modul de preparare al acesteia rezulta cafeaua echilibrata , cu un gust intens , aromat cu note florare si fructe.
Note exotice , 100% arabica. Bazzara Jamaica Blue Mountain contine note exotice , gust de lichior si usor picant , din boabe de cafea 100 % arabica cultivate la aproape 2200 m .Datorita modului de preparare si cultivarea a acesteia de pe sol vulcanic rezulta o cafea de calitate superioara , pentru gusturi rafinate.Pentru acest plata se face in avans cu...
100 % arabica , note de migdala si fructe. Cafeaua Bazzara Nicaragua Matagalpa reprezinta cafeaua echilibrata , gustoasa , intensa cu aroma fructata si note de migdala , cultivata la altidudini inalte , cu un mod de prajire mediu ce contine 100 % boabe de arabica.