Livrare

Livrare cafea in toata tara.

Produsele comandate pana in ora 15.30 vor fi preluate de curier in aceeasi zi, restul comenzilor fiind preluate de curier urmatoarea zi, conform contractului cu firma de curierat.

Curierul se obliga sa livreze comanda in maxim 24 de ore in conditii normale. In cazul in care vor apare exceptii de la aceasta regula, veti fi instiintat de indata prin intermediul unei convorbiri telefonice generate de agentii nostrii. Daca nu von reusi sa luam contact cu dumneavoastra direct, atunci vom transmite informatiiile prin intermediul emailului, asteptand acceptul dumneavoastra corespunzator termenului de livrare. In cazul in care ati optat pentru plata prin virament bancar, Hanseatic Kontor SRL se obliga sa livreze produsele comandate dupa data la care s-a efectuat creditarea contului nostru bancar cu pretul produselor. In cazul neindeplinirii acestei obligatii.

Hanseatic Kontor SRL va returna pretul in maximum 3 zile lucratoare in contul bancar din care aceasta a fost ordonat, cu exceptia cazului in care dumneavoastra ati fost de acord cu prelungirea termenului de livrare, acord ce va fi comunicat telefonic sau email. Pentru produsele care sunt la comanda, tinand cont si de recomandarile oferite prin intermediul site-ul, termenul de livrare va fi extins in conformitate cu posibilitatile furnizorilor de a asigura comenzile respective.

La livrare, consumatorul trebuie sa verifice starea pachetului. Pachetele deteriorate sau intr-o stare fizica necorespunzatoare, trebuie refuzate de consumator. In caz de absenta a consumatorului la livrare, curierul va lua legatura cu dvs pentru a stabili modalitatea de primire a coletului.

In cazul in care consumatorul refuza coletul comandat fara deteriorari, acesta va fi rambursat iar toate costurile de livrare vor fi suportate de catre consumator.Hanseatic Kontor SRL suporta cheltuielile de transport, atat pentru livrarile in tara, cat si in Bucuresti, pentru comenzi de peste 200 de lei.

Pentru comenzile sub 200 de lei consumatorul va achita costurile de livrare in suma de 19.95 lei iar pentru livrarile la easybox 14.50 lei