POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Hanseatic Kontor srl colecteaza date personale numai in scopul activitatii comerciale,de marketing, de publicitate, de media, administrative.Pentru a face o comanda pe site-ul nostru este necesar sa ne puneti la dispozitie datele dvs personale : numele si prenumele, adresa, adresa de email, telefon.Datele dvs pot fi transferate (cedate) de catre firma noastra catre parteneri contractuali ai operatorilor sau alte companii din acelasi grup cu operatorul Prin citirea si acceptarea Termene si Conditii luati cunostinta faptul ca va drepturile va sunt garantate prevazute de lege: dreptul de informare, de acces la date,  de interventie, de opozitie, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a Legeii 677/2001 pentru protecţia la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a solicita stergerea totala a datelor personale pe baza unei cereri scrise semnate la sediul nostru.Puteti deasemenea sa cerereti confirmarea ca datele personale sant sau nu prelucrate, sa solicitati stergerea lor, sau sa va opuneti prelucrarii lor din motive serioase. Hanseatic Kontor Srl prin Cafelim.ro nu folosetste SPAM-ul in nici o modalitate directa sau indirecta.

Hanseatic Kontor SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.cafelim.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi on-line, fiind in curs de inregistrare la Autoritatea Naţionala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Hanseatic Kontor SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati.

Compania noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dvs. pe site-ul www.cafelim.ro, prin efectuarea de comenzi si achizitionarea de produse, pe baza unui formular, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, au urmatoarele drepturi:

dreptul la informare (art.12) ( dreptul de a fi informat asupra identitatatii operatorului de date personale, a scopului in care se realizeaza prelucrarea datelor, destinatarii datelor, existenta drepturilor prevazute de Legea nr. 677/ 2001 pentru persoana vizata si conditiile in care pot fi exercitate); dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13) ( dreptul de a obtine de la operator la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele dvs.sunt sau nu prelucrate de catre acesta); dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14) (dreptul de a obtine,la cerere si în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conform legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; dreptul de opozitie (art.15);

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17); dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Informatiile furnizate de dvs repezinta consintamantul expres si neechivocal dvs. pentru ca orice date cu caracter personal, (precum si alte date) furnizate de dvs., sa fie utilizate de Hanseatic Kontor SRL in conformitate cu scopurile mentionate in prezenta informare. Daca nu doriti ca datele personale ale dvs sa le inregistrati prin formularul nostru de comanda va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dvs personale sa nu fie actualizate sau sa fie scoase din baza de date, ne puteti notifica acest aspect oricand doriti la adresa : contact@cafelim.ro

Scopul colectarii datelor

Inregistrarea si colectarea datelor cu caracter personal ale consumatorilor nostri, va avea ca scop vanzarea si livrarea produselor solicitate prin comanda dvs. in urma completararii unui formular online. Dezvaluirea datelor cu caracter personal de catre societatea noastra, se va face in conformitate cu cerintele legii sau in cazurile de buna credinta, in cazul in care sunt necesare pentru conformitatea dispozitiilor legale, protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Hanseatic Kontor SRL si ale site-ului www.cafelim.ro. In cazul in care societatea noastra este solicitata de catre terti (ex. firmele de transport), sa furnizeze date cu caracter personal, vor fi dezvaluite doar acele date ce corespund indeplinirii obiectivului solicitarii. Conform legilor in vigoare, datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dvs. in caz de litigii/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

Colectarea datelor cu caracter personal au la baza urmatoarele scopuri suplimentare:

asigurarea serviciilor de transport necesare livrarii comenzii solicitate de dvs. facturarii serviciilor comandate de dvs.;

efectuarii platii on-line; asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude.

Cum protejam datele?

Tipul de tehnologie Securitatea informatiilor dvs. este foarte importanta pentru noi si de aceea luam masuri de securitate necesare, impotriva accesului neautorizat la date sau modificari,a dezvaluirii sau distrugerii neautorizate a datelor. In acest sens sunt necesare revizuiri interne ale practicilor de pastrare si procesare de date si ale masurilor de securitate. Accesul la datele personale este permis doar angajatilor autorizati ai Hanseatic Kontor SRL in vederea realizarii comenzilor solicitate de dvs. prin livrarea conform conditiilor (stabilite in Termeni si Conditii) a produselor solicitate. Aceste persoane sunt obligate sa pastreze confidentialitatea acestor date, fiind instruite cu privire la protectia datelor cu caracter personal. Utilizarea cookie-urilor

 Cand accesati Internetul ,informatiile sau fisierele care pot fi stocate de dispozitivele mobile sau pe calculatorul dvs. sunt Cookie-uri ("Internet Cookie", "browser cookie", "HTTP cookie" sau "cookie" ).Cookie-ul nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al dvs. si nu contine programe software, virusi sau spyware.

Pentru a utiliza mai usor site-ul nostru, de a ne adapta mai bine preferintelor consumatorilor, in conformitate cu interesele si necesitatile dvs si de a imbunatatii structura si continutul lui, asigurand confidentialitatea datelor cu caracter personal, utilizam cookie-urile.

In cazul in care nu sunteti interesati de cookie-uri puteti sa le anulati si nu le veti mai primi atunci cand vizitati site-ul nostru. Browserele de Internet in majoritatea lor sunt setate initial pentru a accepta automat cookie-uri. Accesand link-urile de mai jos , veti obtine explicatii despre modalitatea de schimbare a setarilor cookie-urilor. Setarile le gasiti de obicei in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" sau optiunea "ajutor" a browserului dvs. Cookie settings în Internet Explorer Cookie

Settings în Firefox Cookie Settings în Chrome Cookie

Settings în Safari

MODEL COOKIES-URI

Site-ul nostru utilizeaza tehnologie de profilare anonima a traficului, (website foloseste tehnologia Avandor de profilare anonima a traficului web). In acest fel, interactiunile dvs. de pe unele site-uri sunt colectate si analizate, construindu-se un portret robot anonim ce poate fi utilizat la personalizarea mesajelor si reclamelor pe care le vedeti online.Cand accesati Internetul informatiile sau fisierele care pot fi stocate de dispozitivele mobile sau pe calculatorul dvs. sunt Cookie-uri ("Internet Cookie", "browser cookie", "HTTP cookie" sau "cookie" ). Cookie-ul nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al dvs. si nu contine programe software, virsi sau spyware. Utilizam Cookie-urile pentru a mari viteza activitatii pe site-ul nostru. De asemenea utilizam cookie-uri pentru statistici anonime, pentru a ne ajuta sa imbunatatim continutul site-ului, excluzand identificarea personala a utilizatorului.

Cum pot sa controlez sau sa sterg cookie-urile?

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate initial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteti modifica setarile pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat in momentul cand sunt trimise cookie-uri catre dvs. In cazul în care anulati cookie-urile pe care le utilizam, nu veti mai primi informatii personalizate atunci cand vizitati Site-ul nostru. Utilizand mai multe dispozitive pentru a vizualiza si a accesa Site-ul (PC, smartphone, tableta, etc) va trebui sa va asigurati ca fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat dupa preferinta dvs. de cookie. Setarile se gasesc in general la "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului, optiunea "ajutor" va ofera mai multe posibilitati pentru browserul dvs.

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome Cookie

Settings in Safari

Plata cu cardul.

Cafelim.ro nu retine datele cardului dvs Procesul de plata se deruleaza pe pagina dedicata procesatorului de plati online.

Despre cum faci plata

Pentru a veni in ajutorul dvs. lucram cu cei mai competenti furnizori de servicii. in domeniul platilor online, am ales sa colaboram cu euplatesc.ro, platforma de plati online cu card, care are o experienta vasta in Romania in sistemul de plata online care presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Efectuarea platilor online beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure pentru Visa si MasterCard Secure Code,prin care se asigurta autentificarea cumparaturilor si a vanzatorilor in cadrul tranzactionarii sigure pe internet.

Masura de siguranta consta in redirectionarea utilizatorului cand efectueaza plata pe o pagina securizata unde inregistrarea detinatorului de card se face printr-un cod de autorizare atribuit pentru fiecare tranzactie online. Plata produselor achizitionate pe Cafelim.ro se pot efectua cu cardurile MasterCard si Visa.

 Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Vizonat recent

Nici un produs
Compara 0