illy Espressor Francis Francis X7.1 negru + 224 capsule.

00000090

Produs nou

tehnologie IPERESPRESSO

Mai multe detalii

945,50 lei
(cu TVA)

1 407,50 lei

-462,00 lei

- +

 
Mai multe informatii

SISTEMUL IPERESPRESSO, este un sistem inchis ce foloseste capsulele illy. Un sistem inovator pentru capsule, creat de catre inventatorul espresso-ului de astazi. Preinfuzia și emulsia garanteaza un produs de calitate superioara: cremos, cu mai multa aroma si la temperatura potrivita. Acest sistem se bazeaza pe folosirea capsulelor illy, capsule ce au o camera de extractie inteligenta care imbunatateste consistenta si gustul cafelei in interiorul ei.

Cafeaua curge direct in ceasca, nu exista contact direct cu aparatul, caracteristicile acesteia nefiind in nici un fel influentate. Un design modern si atragator pentru o tehnologie inovativa care ofera utilizatorului o cafea perfecta. Noul espressor X7.1 functioneaza doar cu capsulele Metodo Iperespresso.

Inserati o capsula si datorita sistemului simplu de folosinta, veti obtine un espresso illy direct in ceasca, fara a avea contact cu espressorul, ceea ce se traduce printr-o mentenanta redusa. O atingere simpla pentru o performanta total noua. X7, ultima inovatie a liniei Francis Francis este facut din plastic si metal.

Gama de capsule Iperespresso  pentru acest espressor poate fi vizionata aici.
Dimensiunea este de 280x335x310 mm.
Timbrul Verde este in valoare de 1,00 lei si este inclus in pret.
 
Carateristici produs
Presiune (bar)15 bari
BoilerAlama
Putere1050 W
Capacitate apa1.2 litri

Scrieti o recenzie

illy Espressor Francis Francis X7.1 negru + 224 capsule.

tehnologie IPERESPRESSO

Scrieti o recenzie

4 alte produse in aceeasi categorie:

Compara 0